misspempemsmat.blogg.se

Vardagsmat, festmat och massor med olika bakverk

Persikopaj

Publicerad 2016-01-11 22:12:59 i Allmänt,




Alltså den här pajen bara SMÄLTER i munnen:) 


150 g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

1 ägg
2 dl cream fraiche
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
500 g persikor på burk


Blanda mjöl, smör, socker och bakpulver till en fin deg. Tryck ut den i en pajform.
Blanda cream fraiche, socker, ägg och vaniljpulvret i en bunke. Skär sedan persikorna i så stora bitar du vill ha och häv i bunken me smeten. Häv sedan över smeten på pajskalet och ställ in i ugnen på 175 grader i typ 40 min.

Servera ljummen me vaniljglass:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela